Om oss

Om GHP Hudkliniken Sophiahemmet

Vi har fokus på tidig upptäckt av malignt melanom och erbjuder Bedömningsmottagningar för att utesluta hudcancer. Vid behandling av ytliga hudtumörer som basaliom, aktiniska keratoser och skivepitelcancer in situ använder vi bl.a. fotodynamisk terapi (PDT). Vi erbjuder även kvalificerad utredning och behandling av patienter med atopiskt eksem, psoriasis och andra inflammatoriska hudsjukdomar.

Utanför vårt vårdavtal erbjuder vi även sprutbehandling vid uttalade besvär av hand- och armsvett. Sprutbehandlingen finansieras av patienten.

Mottagningen är auktoriserad för vårdval av Stockholms Läns Landsting, vilket innebär att frikort och enhetlig patientavgift gäller. Vi tar endast emot på remiss. Vi använder oss av journalsystemet TakeCare och tar emot remisser digitalt.

Har du en privat sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag som bokar tid hos oss.

Sophiahemmet Sjukhus - en modern vårdgalleria

Sophiahemmet Sjukhus erbjuder högspecialiserad vård till alla och har samlat närmare 350 specialistläkare med olika inriktning hos våra ca 40 självständiga vårdgivare Länk till annan webbplats.. Alla vårdgivare på Sophiahemmet är ackrediterade Länk till annan webbplats.att bedriva hälso- och sjukvård. Vi strävar efter absolut högsta kvalitet på vår vård och vårt omhändertagande genom ett tydligt fokus på patientsäkerhet. Samma synsätt har genomsyrat verksamheten alltsedan Sophiahemmets tillblivelse 1889. Vägledande för oss är också vår värdegrund: Länk till annan webbplats.

PROFESSIONALISM

står för omhändertagande, lyhördhet, affärsmässighet och kvalitet.

ENGAGEMANG

står för ansvar, delaktighet, empati och respekt.

TILLGÄNGLIGHET

står för samverkan, flexibilitet och öppenhet.

TRADITION

står för kontinuitet, förnyelse, bemötande och atmosfär.

Sophiahemmets historia

1884 startade Drottning Sophia en utbildning av sjuksköterskor i syfte att modernisera och förbättra sjukvården i Sverige. I brist på funktionella arbetsplatser där Sophiasystrarna kunde praktisera sina färdigheter byggdes och invigdes Sophiahemmet Sjukhus på Valhallavägen i Stockholm år 1889. Drottning Sophias vision om en god och tidsenlig vård för människor ur alla samhällsklasser är vägledande även idag – Sophiahemmets syfte förblir att främja god omvårdnad genom att bedriva utbildning och hälso- och sjukvård samt stödja patientnära forskning. Varumärket är starkt och förknippas med hög kvalitet. En kvalitet som genomsyrar såväl utbildningen som sjukvården för att säkerställa en trygg och säker vård.

KONTAKT

Vårdgivare eller patient? Tveka inte att höra av dig. Tänk på att inte maila känslig information.

KARRIÄR

Vi är alltid intresserade av rätt person. Skicka en spontanansökan till oss eller se vilka andra jobb som finns lediga inom GHP koncernen.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.